Home TipsRenlighet – en viktig del i våra liv

Renlighet – en viktig del i våra liv

Att känna sig ren är en känsla vi alla strävar efter. Renlighet är viktigt, både för att vi ska känna oss fräscha, och för att minska spridningen av sjukdomar. Det kan däremot vara ganska svårt att alltid hålla sig ren, inte minst om du arbetar med något smutsigt. Det är därför bättre om du istället ser till att alltid vara ren när du kan vara det. Hemma till exempel, eller om du ska ut med vänner.

Hela kroppen

Det är inte bara händerna som är viktiga att hålla rena. För att du ska känna dig fräsch behöver hela kroppen tvättas. I Sverige har vi alltid tillgång till rent vatten vilket är en fördel. Använd dig av rätt produkter för att inte torka ut eller slita på huden i onödan. Hitta något som passar just dig online för att hålla hela kroppen så ren som möjligt.

Platsen du tvättar dig på

Det sista du vill är att känna dig ofräsch precis efter en dusch. Därför är det viktigt att du tar hand om den plats du rengör dig på. Känner du att duschen inte är ren eller att vattnet är smutsigt bör du städa eller rensa avloppet innan du duschar.