Home TipsTvätta Skägget I Mer Än Vatten
Tvätta Skägget I Mer Än Vatten

Tvätta Skägget I Mer Än Vatten

Skägg har blivit alltmer populärt och det ser ut som att trenden är här för att stanna. Funderar du på att testa att odla skägg finns det ett par saker du behöver veta. Hur du tar hand om ditt nya skägg är det viktigaste av allt. Kom ihåg att skägg är hår och precis som håret på ditt huvud måste du ta hand om det för att det ska se fräscht och friskt ut.

Produkter för skägget

När du tvättar håret använder du inte bara vatten. Schampo och balsam använder de flesta av oss och det är liknande produkter du bör använda i ditt skägg. När det gäller schampo kan du använda samma som till håret, men efter duschen är det viktigt att du väljer någon form av skäggolja. Detta för att ge skägget lite mer liv och skydda det från att bli alltför slitet och uttorkat. Gör din beställning idag hos Sliqhaq för att ha allt du behöver när det är dags att tvätta skägget för första gången.

Trimma rätt

Du kommer också att behöva en bra trimmer för att ditt skägg ska se välvårdat ut. Trimmar du det inte ser det snabbt vildvuxet ut och det är inte snyggt. Kolla igenom olika guider för att trimma ditt skägg på rätt sätt.