Home HälsaFör Dig Som Studerat Till Undersköterska
För Dig Som Studerat Till Undersköterska

För Dig Som Studerat Till Undersköterska

Det var säkert inte lätt att ta dig igenom utbildningen till undersköterska, men nu när det är klart är du säkert väldigt glad och stolt över ditt nya yrke. Därför vill du kanske visa upp din yrkeskompetens med en snygg namnskylt. På så sätt kan patienter och andra lätt se både vad du heter och din specifika roll på vårdinrättningen.

En fin accessoar

En namnskylt behöver inte bara ha ett praktiskt värde, den kan även vara fin. Om den dessutom är anpassad till ditt specifika yrke är det ju ännu bättre. Som undersköterska kanske du vill ha något på namnskylten som för tankarna till medicin och omvårdnad. Alternativt skulle du kunna ha ett motiv som ger en känsla av välbefinnande och trygghet. Vill du ha något enklare som bara innehåller namn och yrke så går det givetvis också utmärkt.

Visa upp din nya kompetens

Du har kämpat för att komma hit, så varför inte bära en yrkesbrosch som visar din kompetens? Kommunikation på arbetsplatsen är betydligt lättare om du kan undvika missförstånd. Är du ny på en vårdinrättning kan det hjälpa med en passande brosch som visar att du är just undersköterska. Klicka här för att se ett urval av namnskyltar och yrkesbroscher.